top of page

Několik tipů jak se obléknout na focení

Oblečení je důležité a je určující i pro váš první dojem z fotografie. Prvním faktorem výběru je roční období. Jaru a létu sluší jemné pastelové barvy. Na podzimní a zimní focení jsou vhodné barvy tlumené.


Inspirace barev jaro, léto

Barevná paleta jaro, léto

 

Inspirace barev podzim, zima

Barevná paleta podzim, zima

Plánujete dát fotky nejen do alba, nebo rámečku, ale vyvolat je ve větším formátu a pověsit na zeď? Tak můžete vybrat barvy oblečení i tak, aby vám krásně doplňovaly domov.


Jak vybrat barvy pro celou rodinu?

Ženám doporučuji, aby si vybraly nejprve barevnou paletu svého oblečení a pak dle toho doladily ostatní členy rodiny. To výběr outfitu velmi usnadní. Zvolte si dvě, tři barvy, které spolu fungují a dále doplňujte oblečení a doplňky v různých odstínech těchto barev.


Pokud nosíte ráda šaty a sukně, sáhněte po nich


U žen vždy skvěle fungují dlouhé šaty a sukně, vnáší to do fotky dynamiku a hlavně ženskost. Nemáte-li ráda šaty ani sukni, můžete je nahradit například dlouhými volnými kalhotami nebo různými overaly.


Vzory a doplňky


Do vzorů v podobě květin, pruhů, puntíků a dalších, oblékněte pouze jednu osobu. Co se týče doplňků, v létě a na podzim kloubouky, minimalistické náramky, náhrdelníky, v zimě zase čepice, šály, celkově vrstvení, bude vypadat skvěle. Ale zároveň nezapomínejme na to, že v jednoduchosti je krása.


Jaro a léto

Tato dvě roční období jsou na výběr oblečení nejjednodušší. Stačí jednoduché triko, plátěné, lněné kalhoty/kraťasy, rozevláté šaty, overal.



Style board jaro, léto


Podzim a zima

Na podzim jsou krásné huňaté svetry, kloubouky, různé čepice. Když se trochu více ochladí, doporučuji hodně vrstvit oblečení. Skvělé je využít funkční prádlo jako termoizolační vrstvu.



Style board podzim, zima


A když už je venku takový mráz, že je potřeba kabát, bunda, šála a čepice.


Style board zima


Čemu doporučuji se vyhnout?

Různé nápisy, obrázky, potisky a neonové barvy.



Co je ale to úplně nejdůležitější, oblečte se tak, abyste se cítili krásně, pohodlně a hlavně přirozeně. Abyste to byli Vy. Protože to, jak se cítíte, má na fotku obrovský vliv.






Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page